Nysläppta iPhone X

Förväntningarna på nya iPhone X har länge varit stora. Utvecklingen från gamla modeller till där vi är idag har varit stor. IPhone X har en imponerande design och en superbra skärm bland annat. Men samtidigt verkar det inte som att iPhone X är så himla bra som många förväntat sig, i alla fall om man ska tro tester som gjorts gällande telefonen.

Om du är en av dem som funderar på att köpa en iPhone X så kan det vara ett klokt val att skaffa et riktigt bra skal och andra skydd från https://www.phonelife.se/apple/iphone-x-2 eftersom den snygga designen i glas också kan vara ömtålig.

En riskmobil enligt test

I en artikel från NyTeknik kan man läsa om att Squaretrade gjort ett hållbarhetstest på nya iPhone X. Med dess eleganta glasdesign så är det inte så hållbar, och det kan bli en dyr historia om man tappar den. Den nya fram- och baksidan i glas och avsaknaden av hemknapp gör att iPhone X blir den mest ömtåliga mobilen i Apples iPhone historia. Diu behöver alltså helt klart ett redigt skal om du ska införskaffa denna mobil, eftersom det är en riktig riskmobil, som man skulle kunna kalla det.

Har den bästa skärmen

Men mobilen är verkligen inte helt dålig, tvärtom. Det är nästan så att de dåliga sakerna med dem vägs upp av de bra. Det som mobilen fått en hel del beröm för är bland annat dess skärm. Experterna som testat IPhone X på företaget Displaymate menat på att det är den bästa smartphoneskärmen någonsin, skriver mobil.se. Det är en innovativ och högpresterande skärm, menar testpersonerna.

Konkurrenten hånar iPhone X

En som inte så förvånande tycker att man ska välja en Samsungmobil framför iPhone X är Samsung själva. De har gjort en reklamfilm där det handlar om att växa upp, och har man växt upp väljer man Samsung. Om du känner dig sugen på en Samsung s finns bland annat följande populära modeller att tillgå:

  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy Note8
  • Samsung Galaxy s7 Edge
  • Samsung Galaxy A5