Blogg

Mitt bidrag till samtalskampanjen - vad blir ditt? #val2010

torsdag 25 februari 2010
Idag kör vi igång. Valrörelsen har startat. Vi socialdemokrater har ett beting att göra nu fram till valdagen. Sveriges största politiska samtalskampanj någonsin ska genomföras. Målet är 1 miljon personliga samtal fram till valdagen och som första mål 5000 rekryterade valarbetare fram till 1 maj.

Mitt bidrag till samtalskampanjen blir de jag når genom denna blogg och det vi gemensamt kan bidra med inom ramen för bloggnätverket Netroots. I snitt har jag drygt 400 besökare per dag, en riktigt, riktigt bra dag upp emot 1000.  Av dessa är drygt 150-200 återkommande besökare, resten är nytillskott. Alltså runt 150-200 nya kontakter varje dag. Jag övertygar säkert inte alla, men sår kanske ett frö hos någon. Och det är värt allt.

Utöver detta tänker jag vara med att affischera i min hemkommun Solna.

Jag skickar stafettpinnen och uppmaningen vidare till alla Netrootsbloggare. Posta gärna om vad ert bidrag till valrörelsen och samtalskampanjen blir.

Väntar med spänning reaktioner från bland annat Peter Högberg och Peter Andersson och Johan Westerholm och Alexandra Einerstam och Kristian Krassman och Storstad och Martin Moberg och Stefan Wikén och Claes Krantz och Anna Vikström och Viktor Tullgren samt Kulturbloggen för att nämna några.

Som depeche mode sjunger...

"You can't change the world
But you can change the facts
And when you change the facts
You change points of view
If you change points of view
You may change a vote
And when you change a vote
You may change the world"Läs även andra bloggares åsikter om , , , . Fler progressiva bloggar på Netroots. Pingat på intressant.

0 Kommentarer: